Termeni si conditii

1. General

Amourcouture.ro - proprietate a S.C. Amour Couture SRL – Mosnita Noua, nr. 1001 Timisoara-România, telefon: + 40723.205.277, amourcouture.shop (denumit în continuare "amourcouture.ro "sau" noi ") conduce un magazin online sub adresa www.amourcouture.ro (denumit în continuare" site "). Toate comenzile plasate de dvs. prin intermediul site-ului, livrările și serviciile noastre sunt supuse în exclusivitate următorilor termeni și condiții generale, în versiunea valabilă în momentul efectuării comenzii. Nu acceptăm termenii și condițiile contradictorii ale clientului, cu excepția cazului în care suntem de acord cu validitatea acestora în scris.

 

2. Dreptul de returnare

Puteți să returnați mărfurile pe care le-ați primit fără a indica motive în termen de 14 zile prin trimiterea mărfii înapoi. Limita de timp începe la o zi după ziua în care ați primit mărfurile și instrucțiunile despre dreptul de a returna. Doar în cazurile de mărfuri care nu pot fi expediate (de exemplu în cazul mărfurilor voluminoase), vă puteți exercita dreptul de a returna printr-o solicitare scrisă (de exemplu, prin scrisoare sau e-mail). Returnările vor fi acceptate pentru a fi luate în considerare numai atunci când le primim în termenul limită dat, ceea ce înseamnă că trebuie să le expediați la timp. Returnarea transporturilor va fi la costul și riscul dumneavoastră. Trebuie să adresați trimiterea de returnare sau cererea către SC Amour Couture SRL, B-dul General Ion Dragalina, nr.24, Timisoara, Timis, cod postal 300162

Articolele de lux made-to-measure pot fi returnate, dar vă garantăm că vă vor placea și că se vor potrivi perfect!

Consecințele returnării

În cazul returnării valabile, beneficiile primite reciproc vor fi returnate și, eventual, profiturile obținute (de exemplu, profiturile obținute din utilizarea mărfii) trebuie returnate. În cazul în care mărfurile s-au deteriorat, poate fi revendicată o compensație privind valoarea lor. Acest lucru nu se aplică în cazul în care deteriorarea mărfii rezultă în exclusivitate din inspecția sa, așa cum ar fi fost posibil pentru dumneavoastră într-un magazin. De asemenea, puteți evita obligația de a compensa valoarea prin faptul că nu ati utilizați mărfurile ca și cum le-ati deține și abținându-va de la acte care ar putea afecta valoarea lor.
Veți găsi toate documentele utile în legătură cu returnarea mărfii - împreună cu nota de livrare - în transportul dvs. Toate costurile vor fi debitate pe cardul sau contul dvs. bancar. În caz de returnare, cardul sau banca vor fi creditate. Vă rugăm să rețineți, totuși, că orice pierderi cauzate de modificările cursului de schimb nu vor fi creditate.
Dacă aveți întrebări cu privire la dreptul dvs. de returnare a mărfii, contactați echipa noastră de asistență clienți:
E-Mail: amourcouture.shop@yahoo.com

 

3. Observații importante
 

 1. Marfa oferită sub amourcouture.ro este prezentată pe site-ul web în format de fotografii digitale ale mărfurilor existente. Minorele diferente ale fotografiilor fata de realitate nu constituie un defect al mărfii comandate.
 2. Rețineți că marfa prezentată pe site-ul amourcouture.ro este posibil sa nu mai fie disponibilă în momentul vizitei clientului pe site și că prețurile respective s-au schimbat. Dacă nu se prevede altfel, toate prețurile includ TVA (dacă este cazul), dar exclud costurile de livrare (care vă vor fi notificate separat).
 3. Amourcouture.ro are dreptul să efectueze livrări parțiale.

 

 

4. Încheierea contractului
 

 1. Contractul dintre dvs. și amourcouture.ro nu este încheiat până când nu vă trimitem mărfurile comandate. Prin trimiterea dvs. a formularului de comandă furnizat pe site-ul nostru, faceți o ofertă obligatorie pentru a încheia contractul. Finalizați comanda introducând toate informațiile în timpul procesului de comandă și trimițând formularul de comandă făcând clic pe butonul "Trimiteți comanda".
 2. Amourcouture.ro are dreptul să respingă comenzile fără să indice motive, în special dacă există suspiciuni întemeiate că mărfurile achiziționate prin intermediul internetului va fi vânduta terților în scop comercial.

 

 

5. Salvarea contractului

Salvăm datele dvs. de comandă. Dacă doriți să primiți o imprimare a comenzii dvs., puteți imprima o "confirmare a comenzii". Această confirmare a comenzii va apărea pe ecran după ce ați terminat procesul dând clic pe "Trimiteți comanda" și după ce datele cardului dvs. de credit au fost verificate cu succes. În plus, primiți confirmarea comenzii cu toate datele oferite prin e-mail, care pot fi imprimate, de asemenea.

 

6. Livrarea și transportul
 

 1. Livram exclusiv cu FAN COURIER (numai pentru România). Amourcouture.ro suportă riscul de transport.
 2. Unele articolele nu sunt disponibile pe stocuri imediate, ele sunt personalizate, făcute individual pentru fiecare dintre clienții noștri online.
  De aceea este nevoie de 25-30 de zile lucrătoare pentru a le crea în atelierul nostru.
  Vă rugăm să adăugați 1-3 zile pentru expediere și să estimați data de expediere conform acestor informații.
 3. Costuri de livrare

 

 

7. Politica de confidențialitate

Amourcouture.ro se obligă să nu transmită datele personale ale utilizatorilor unor terțe părți și să le utilizeze numai pentru stabilirea de contacte cu clienții săi și informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de funcțiile site-ului și ofertele sale.

Compania va păstra datele cu caracter personal și le va utiliza în scopul informării utilizatorilor contului lor pe site-ul www.amourcouture.ro, a statusului și evoluției comenzilor lor și, de asemenea, pentru evaluarea bunurilor și serviciilor oferite. Amourcouture.ro poate notifica utilizatorii despre ofertele actuale prin buletine informative săptămânale și poate trimite felicitări, cărți cadou sau alte mesaje speciale.

Amourcouture.ro nu promovează SPAM. Orice utilizator care a furnizat o adresă de e-mail explicită pe site-ul www.amourcouture.ro com poate alege ca adresa sa să fie ștersa din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu vor să primească buletinul săptămânal amourcouture.ro, ei se pot dezabona accesând Contul meu, secțiunea Informații personale sau folosind link-ul din subsolul buletinului informativ amourcouture.ro pe care l-au primit prin e-mail.

Pentru mai multe informații, asistență, notificări și plângeri, trimiteți-ne un e-mail pe amourcouture.shop@yahoo.com